söndag 30 mars 2008

Nu har man då för första gången varit på Nordiska stämpel och scrapmässan i Göteborg på Svenska mässa. Veronika P hade ordnat en perfekt bussresa ner till mässan och vi var 48 glada galningar som slöt upp på lördag morgonen kring Karlstad med omnejd.

Ett gråkallt vårväder mötte oss i Götet och det passade ju bra när vi skulle befinna oss inomhus de närmsta timmarna, frossande, dreglande och suktande ibland de olika företagens montrar. Kön in på mässan ringlade lång men tackvare Veronikas förutseende att köpa biljett i förhand så fick vi gå in "bakvägen". Om temperaturen utomhus var kylslagen så var det betydligt varmare inomhus. Tillslut dök även min shopping date från Borås upp, trots tekniska och elektriska problem. Men inget stoppar ett yrväder från borås (hoppas du inte missförstår M!!!)

Så kom vi till själva shoppandet. Jag inhandlade allehanda nödvändiga saker till min hobby. Det handlades embossingpulver, dabbers, BG´s nya paper pads, cardstock (alltid bra att ha), stämplar, grungeboard (I love them).

Lite mer mönstrat papper, Rub-ons, EZ, brads, paper clips,

3D-lack, stämpelrengöring mm.

Av Malin fick jag läckra Acrylbokstäver!! I like them!!

BÄSTA KÖPET: Grungeboard

SÄMSTA KÖPET: Dyyyyr kycklingmacka

Jag hoppas kunna komma ner till hösten igen för det var dunder kul!!

Om ni vill läsa mer underhållande inlägg om mässan så surfan in på min väns blogg http://morgonpiggmammamalin.blogspot.com/

4 kommentarer:

Anonym sa...

HA HA HA... jag hade ju lovat tt dyka upp, sen lovat att inte dyka upp, sen sagt att jag ska försöka dyka upp, så det fanns väl inget som kunde hindra mig att dyka upp?!
Förfärligt massa dyka upp här!

E sa...

Det måste ha varit en jättehärlig dag med likasinnade! God shopping och säkert en mysig resa med kompisarna! Avundsjuk... Bor för långt norrut! Kanske skulle flytta till Kristinehamn ändå, som gubben vill! Då kunde jag hänga med nästa sväng till Götet!

LadyDi sa...

Jättekul att se alla dina inköp. Det blev en hel del stämplar ser jag;-) Ser fram emot att se dina alster så småningom. Kram

mia.t sa...

Du har handlat massor med finfina grejer!
Det finns en hel del utav det du köpt som jag kunde tänkt mig men jag shoppade för 2000 och nånstans måste det vara stopp...