fredag 11 april 2008

Månadens frågaHar tänkt att testa lite nytt här inne på min blogg "Månadens fråga". Jag börjar med att lägga upp en ny fråga en gång i månaden. Frågorna kommer givetvis vara scrap- eller stämpelrelaterade relaterade. Det kan vara ett aktullet ämne, ett verktygsval eller nått annat som tas upp.
Just nu har jag och min scrappande, stämplande MSN kompis Malin och jag testat lite olika färgläggningstekniker. Tyvärr har jag inte varit lika flitig som Malin och lagt upp teknikerna på bloggen men kika gärna in på Malin´s blogg och titta på hennes inlägg om olika tekniker!
Alltså ligger frågan nära till hands. "Vilken färgläggningsteknik förderar du till uppstämplade motiv?"


Det går bra att välja fler än ett svar.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har röstat!!!!Gissa vad?

Tesa sa...

UNDERBARA kort!!!! Du använder en sån skön färgskala - varm, ljus och lite jordnära sådär. Gillar massor! Röstat har jag också gjort, även om det var svårt! Själv använder jag mest akvareller, men gillar disress ink bättre, men när andra använder promarkers kan det vara suveränt...

LadyDi sa...

Promarker + mcp är det som toppar min lista just nu. Distresser blir otroligt fint när andra gör det, men jag behärskar inte den tekniken... DU gör hur som helst jättevackra kort!

Milla sa...

Åhh Vilka underbara kort... Du gör verkligen så där romantiska kort:).
Ha det gött.

Scrapkatt sa...

Distresser!!
Har testat lite promarker, men det blir inte lika fint. Det är förstås mera övning som gäller, MCP och allt vad det heter.. ;-)

http://lottafruh.blogg.se sa...

Jag gillar att variera mej, men återkommer ständigt till MCP-teknik
både med och utan Promarkers!
Ha en underbar helg och tack för dina goa kommentarer i min blogg!
Kram,
Lotta/ FruH (som nu kan säja att
den då vilda tösen är lugnet själv nu....)

theresewelin sa...

Jag lär dig gärna hur man gör blomman. Kommer du på Må-Bra-helgen?

Anonym sa...

Nybörjare som man är så har jag bara kommit till akvarellpennor. . . Tycker att distresser blir så fint när något proffs målar, måste öva!!