torsdag 1 maj 2008

Fira min 1 årsdag som stämplare!!

Nu är våren insjungen och nu väntar vi på en skön och varm sommar. Vad passar då bättre än att även passa på att fira mitt första år som "stämplare" (vilket jag lovat mej själv att aldrig börja med.....hmm.....tur att löften kan brytas...)

Min första stämpel var en hÄnglar och stÄnglar och sen var jag såld....det har bara blivit mer och mer av de och andra märken också.Jag kommer därför att lotta ut en stämpel från Marie´s hÄnglar och stÄnglar och det är en av de senaste stämplarna som släpptes på Avesta mässan tidigare i vår. Tack Marie!! Lite annat smått och gott kommer även att finnas med i paketet som jag själv sponsrar med.

Men jag vill ha en mot prestation... Jag har som en del av er vet hunnit samla på mig en hel del stämplar redan och nu vill jag helt enkelt att ni gissar på hur många stämplar jag hunnit samla på mig under det gångna året till dags dato.

Jag vill att ni skickar in erat svar på min mail: marja-gustafsson@hotmail.com

I ämnesrutan skriver ni antalet som ni gissar på. Så är det lättare för mej att sortera. Sen kan ni skriva namn etc i själva meddelandet. Gissar någon samma antal och det visar sig vara rätt eller närmast kommer jag att lotta.

Skicka in svaret senast den 4 maj.

Jag har även gjort en liten lott som jag förseglat som jag lägger ut här. Bakom den bruna dörren finns antalet nerskrivet.


LYCKA TILL VÄNNER!!!!

7 kommentarer:

Kort o gott: sa...

Gissa kostar ju inget :D

Petraso sa...

Jissa är svårt.... at du klarat av att räkna dom undrar man om det betyder Få eller en jäkla ordning....skulle inte ens våga räckna mina....

Heléne sa...

Grattis till 1-årsdagen och jättegrattis till DTplatsen!! Du gör så mycket fint och finurligt och du kommer att inspirera massor! Kram Heléne

Ida sa...

Nu har jag oxå gissat!

Sollan... sa...

Ooo, vad mycket fint du hade här.Grattis till Dt platsen, såå skoj ju!! Jaa, du, jag vet inte ens om jag törs gissa, hihi. (Undrar hur många jag har själv?)=D

Marie sa...

...klurig fråga du kommer med :)

Cia sa...

Grattis!
Du har mail med en gissning.

Kram Cia