onsdag 26 november 2008

Addicted to mossa!!

Jaa det är sant!! Det är nått av det finast jag ser i skogen. Det finns så mycke spännande mossor och lavar som skapar sina egna microlansdskap. Igår var jag i alla fall i skogen och plockade med mig lite......min man tror inte jag är klok...Först klädde jag en vanlig ljusstake som får stå i mitt nymålade köksfönster.


Sedan letade jag efter en zinkbricka att ha mina adventsljus på. Hittade ingen som passade mina ändamål, men så kom jag förbi blomsterhandeln och hittade en trä låda med handtag på. I denna kunde man fylla 6 st små träburkar. Det var bara måste haaaaaaaaaaaaaaaaaa.hihi


I lådan har jag planterat vita hyacinter, taklök, murgröna och Kalanchoë. Band och snöre kring lådan och mossa kring blommorna...förstås...


Ljusen placerade jag i en varsin låda, som jag delvis klädde i mossa, band och snöre fick finnas med här också. Siffror till ljusen gjorde jag i tvinnad ståltråd. Tänkte att det skulle vara lätt att plantera om under veckorna före jul. Bara att lyfta ur hyacinter och byta ut mott nytt fräscht.


Den verkligen shabby skänken som det står på räddade jag från att hamna på soptippen när man storstädade en källare. Jag är glad att jag hindrade den från detta öde..

Det kommer nog mer saker gjorda i mossa här snart.....har lite projekt på G!


3 kommentarer:

sussilull sa...

Va snyggt det är!

Tesa sa...

Åh, vad härligt det ser ut! Mysigt. Kram

Jessica sa...

Vad härligt! Riktig julstämning!

Kram Jessica