söndag 16 november 2008

Nominerad!


Jag har fått denna "grymma" nominering av Ingela.
Tusen tack sån värmer alltid!
Reglerna är sådana:Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg. Länka till personen du fick den ifrån.Nominera minst 5 st andra.Länka till dem i inlägget.Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.
Rules:Give this award to least 5 persons and write a link to their blog and drop a comment in their blogs!
Jag ger awarden till följande/ I give the award to:

Mina nya DT kollegor med nomineringen att ni redan nu visar att vi är ett kanongäng!!
1. Anita
2. Anki
3. Ulrika
4. Veronica
5. Carina
6. Cornelia

Sist men inte minst (även om hon bara är tre äpplen hög) min vän 7 . Malin. Ska tillägga att denna lilla smurf aaaaallllldrig skulle göra ett kort, vilken tur att hon ändrat sig!!

6 kommentarer:

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

För att du ska räknas i tävlingen om besticken måste du länka till tävlingen i din blogg. Så just nu räknas inte din kommentar.

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

Okej, då måste jag ha missat det. Kan inte se inlägget om tävlingen i din blogg. Men kanske bara är jag som missade det.

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

Jaha, nu såg jag det. Det låg på din andra blogg. Jag skriver upp dig som deltagare i tävlingen. =)

Anita/AniLi sa...

Jag får tacka för den läckra nomineringen!
Jag håller med dig; att Jessica har hittat ett härligt DT-gäng! Tänk om vi någon gång kunde träffas in real life!? Så kul det skulle vara!

Anonym sa...

Tack tack - men är inte smurfar tre äpplen höga? Fast jag är ju kanske mindre än en smurf - dock inte lika blå... ha ha ha

//Malin

ulrika_m sa...

Men tusen tack din söting! Jag blev verkligen jätteglad! Jag gillar din blogg också ska du veta ... jag kommer dessvärre inte att skicka utmärkelsen vidare för jag hinner liksom inte med! När jag har klurat färdigt på vilka jag ska skicka till så är vi väl inne i mars 2009 eller så ... hoppas verkligen att du inte tar illa upp! Tusen tack och en stor kram till dig!