fredag 17 april 2009

DT uppdra för HiF - Album av påsar.

Jag fick i mitt dt paket denna gång papper från Papperspaket My Mind's Eye - Magnolia, det var en utmaning i sig eftersom jag gjort många saker tidigare av just dessa papperoch det kändes för tillfället utömt men jag gillar dessa papper för de är otroligt fräscha så tillslut tänkte jag att papperspåsar är kul att jobba med Så jag valde att göra ett album, genom att vika papperspåsen på mitten och fästa ihop dem i kanten med dubbelhäftande tejp.


Jag dekorerade kanten med en massa härliga band som följde med i paketet.
På framsidan dekorerade jag med de söta pappersramarna som finns i butiken, den chalkade jag för att markera den. Blommor från HiFInuti lade jag in tags som man kan skriva på och likaså sidorna är tänkta att fyllas så småningom. Bårder och bling är också från House of inspiration.


På flikarna har jag skrivit ledord och sedan skrivit lite om det innaför fliken.


Detta album blev lite BOM inspirerat.

6 kommentarer:

Tesa/Therese sa...

I´m inpressed! Tror jag ska ta mig en tur till Arvika och ha en pysselmania med dig min vän, vad säger du? Trevlig helg! Kramar i massor.

Malin sa...

TOKFINT marja, jag äslakr detta album.

//Malin

beasscrap sa...

Jättefint album!

Tiggy sa...

Verkligen jättefint! :)

HelenaN sa...

Riktigt läckert, Marja! Själv har jag massor av såna här påsar som bara ligger i bokhyllan sen länge-länge tillbaka o kommer mig inte för att gör nåt med dem...
Kram, Helena

ulrika_m sa...

Sorry att jag kommentarsbombar dig så här men det är ett tag sen jag var inne hos dig och SHIT vad du är produktiv! Du är så duktig att jag blir alldeles matt! Härligt jobbat, Marja! Kram.