tisdag 14 april 2009

Awards blir jag så glad av!!

Har fått två av min kära Dt kollega Cornelia, tackar så mycket för det.Ibland har jag sänt vidare dem till alla som är inne och läser här men idag vill jag skicka vidare dem till 5 speciella bloggar.

* Knartens mamma för att hon har en stor del i att jag hamnade i detta träsk....ochför att hon är otroligt duktig, inte bara som scrappare, jag tror hon fixar det mesta - och för att hon äääääääntligen skaffat sig en blogg där hon visar vad hon gör!

* Anna för att jag tycker hon är en underbart trevlig tjej med mååånga järn i elden. Och jag blir så glaaaaaaad när jag läser hennes blogg, och så är hon duktig på att skriva! och fota

* Therese för ett glatt humör och en aldrig sinande kreativitet!!! Gör nått fuuuuult snart innan jag smäller aaaaaaaaaaaav...hahaha...

* Rimna ännu en helt otroligt kreativ människa!!! Och som gör underbara saker!!

* Tette en tjej som får det att klia i fingrarna på mig! Otroligt vackra och välgjorda ting!Varsågoda tjejer och ta för er!!

4 kommentarer:

Rimna sa...

Tack snälla du!
Dina ord värmer!

Kram

Tesa/Therese sa...

Hello my friend!! Tack så mycket för dina awards *GLAD*. Kramis

Anna sa...

Men men tack!!!!!!!!!!!!

Knartens mamma sa...

Tusen tusen tack! Det var väldigt gulligt! Men måste det sägas att du är mycket mera produktiv än mej och också väldigt duktig! Jag är bara en glad nybörjare i jämförelse!