söndag 31 maj 2009

Modersband- för starka för att brytas

En LO i Basic Greys papper Wisteria. De är bara såå underbara att man nästan inte vill använda dom. Men här har jag valt att använda det till ett stämningsfullt foto av NOra när hon är nyfödd.
Det gjorde nästan ont i mig när jag gjorde en reva i det, men det kändes som ett måste för att förstärka titeln. Bakom revan ligger ett annat papper ur serien. Sedan har jag gjort en snörning emellan kanterna.

På fotot har jag sandpapprat kanterena och använt Dabbers. Blommorna har jag stansat ut med Retrostanserna från EK. Därefter har jag använt Watermark dynan och strött dem med UTEE Platinum och Pearl och embossat dem. I mitten en liten pappers ros Pärlfloss och tyll.
I mitten av blomman på själva pappret har jag satt ljusgröna blingstenar för att ge en extra dimension till pappret. En liten skyddsängel, passar bra här

5 kommentarer:

Lotta sa...

Åh så fint, som vanligt!! Så härliga färger och fotot är ju underbart sött:) Tokgillar verkligen din blogg och alla dina härliga alster!!

Marie Glader sa...

Underbar layout! Visst är papperna fina.

Petraso sa...

Åhhhhhhh va vacker den är!!!

Lena50 sa...

Så vacker, vacker, vacker, bakgrunden, färgerna, fotot, ja allt, så fint du fotat kortet mot dessa härliga syrener (en av mina favoritblommor)
Du är så duktig!!!! Kram Lena

Tesa/Therese sa...

Såååå otroligt vacker. Kram