torsdag 11 februari 2010

Tillbaka på banan igen?

Som sagt min hälsa har inte varit och är inte på topp heller för den delen. Men nu fick jag beställning på ett par kort. Först kändes det som en omöjlig uppgift men så kändes det som det lossnade.
Först ut ett 80-års kort till en man. Jag använde stämplar från Magnolia som jag målade med PM. Jag gillar att det kommit så mycket olika nyanser och färger nu. Man känner sig inte lika begränsad längre.

Inuti kortet på själva vikningen satte jag huset från MagnoliaSatte fast det med 3 D kuddar vilket gjorde att det fick en härlig välkommnande känsla när man öppnar kortet.


Papper är från TinkeringInk. Och färgvalet var heller inte lätt. Jag ville ha gladare färger till detta 80 årskort och att det inte bara skulle vara diskreta färger som det ibland har tendens att bli till män. Kanske nått bara jag tycker.
Här blandas lime, rosa, rött orange, turkos och jag blev riktigt nöjd över sammansättningen trots att jag var lite tvekande i börjanSiffror har jag färgat in med Lightening Black och embossat med UTEE Clear.
Andra kortet är ett dopkort tillen lit en Emil. Önskemålet var ett enkelt kort utan för mycket krussiduller.

Stämpel är från hÄnglar och stÄnglar, målad med PM. Papper från Basic Grey. Ovalen på framsidan är utstansad med Spellbinders och torrembossad med Cuttelbug

7 kommentarer:

Petraso sa...

Love!

Anita/AniLi sa...

Vad roligt att du är på G igen och så fantastiskt fina kort du gjort!
Så fiffigt med huset och jag tycker att färgerna på det kortet passar perfekt till en herre i sina bästa år!
Trots färre dekorationer är det monokromatiska dopkortet jättesött, och det var en fin detalj att embossa ovalen!
Me like!

Kram
//Anita

Anonym sa...

Så roligt att se att du är tillbaka på banan igen!
Jag tycker att du har skapat två helt underbara kort!
Kul idé med huset i kortets mitt.
Ha det gott!

KatarinaR
www.katarinaspyssel.blogg.se

Ulle sa...

Vilka vackra kort! Kortet med huset är verkligen helt underbart!

ElinÅ sa...

Åhhh vilka fina kort Marja! Visst kan det va färgglatt till en 80årig man oxå! Jag håller med tidigare kommentarer om huset...Riktigt snyggt att ha det inuti kortet så.
Hoppas du får en bra dag!
Kram Elin

Yoli Design sa...

Sååååå tokläckra kort så jag måste hålla i mig... haha :P Underbart färglagt, detaljer, färger och upplägg.. Så coolt med huset mitt i vikningen - effektfullt å snyggt...

Kraaaaaaaam

NuttesPyssel sa...

Supersnygga kort! Gillar kort som man kan vika upp. =)