söndag 12 december 2010

Tisdagar med Tina - Presentpåsar

Jag har för Tisdagar med Tinas räkning gjort lite uppdrag som här publiceras i min blogg istället för Tinas, då hon tyvärr fått lite krångel med sin blogg!Här har jag använt mej av färdiga bruna papperspåsar och altrat. Dessa är mycke användbara och jag har alltid ett gäng sådana hemma i lådan, en perfekt gåbort present kan alltid stoppas ned i en sån. allt från Godis, kakor, badsalt Yon name it och dekoreras efter ändamål. Här är de mer anspassade till julklappar.
Jag har använt brunt cardstock som jag stansat ut snöstjärnor i så att det blir ett genombrutet mönster. Sedan har jag använt "tag" från 7gypsies och därefter stämplat deras almanacka och ringat in den 24. Notpapper som jag veckat en blomma av och återanvänt en av snöstjärnorna i bakgrunden. Filtdeko och clips även de från 7 gypsies. Påse och stans privat.

Till bakgrunden har jag använt brunt cardstock och notpapper. Almanackstämpel med Sprocket Gears från Tim Holtz och gaffer tejp med månad på. De röda blommorna är utstansade med Tim Holtz dies Tattered Florals. På en av de vita blommorna har jag stämplat med 7 gypsies notstämpel. Band, påse och vita blommor privat

Här har jag vikit en liten påse själv av ett akvarellpapper som jag färgat in med distresser och glimmer mist och därefter stämplat med 7 gypsies notstämpel. Jag har helt enkelt dekorerat med ett bokmärke och några blommor och en bit notpapper som jag rullat.

2 kommentarer:

Tina Nilson sa...

Tack, snälla Marja!

Plötsligt ville inte mitt webbhotell länka upp fler bilder- utan förvarning- inte kul. Har bloggat för mycket med för många bilder, uppenbarligen. Nåväl, ska ordna snarast möjligt, under tiden bugar och bockar jag över att Marja här kunde bjuda in oss in till hennes blogg tills vidare. Vilken pärla hon är!!! Med lunginflammation men med lusten att skapa i behåll.

Tacksamma hälsningar,
Tina

Tesa/Therese sa...

Grattis till uppdraget.
God fortsättning.
Kram Tesa