torsdag 3 april 2008

Hmmmm

Jo man kunde tro att det skulle infinna sig ett minimerat sug efter shopping när man precis varit på mässa. Men icke sa Nicke. Jag var ju en sväng förbi Magnolias monter och såg hur vackert man kunde måla med distresser. Har ju inga mer än några dynor så jag letade efter nått ställe där man kunde tänkas ha nått tillbud på dom. Säkert fanns det nått ställe men inget som jag hittade i trängseln.


Jag åkte alltså hem utan distresser.

På tisdagen surfade jag runt på ett antal e-butiker och hittade ett ställe med bra priser.

Så idag när vår brevbärare kom så såg han att jag var ute så han tutade då han lagt mitt efterlängtade paket i lådan.Det "råkade" följa med några rubons som jag ångrade att jag inte köpte på mässan också.


Nu ska jag ta och sätta mej och testa Distresserna ikväll. Spännande!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra med distresser, mycket dåligt att åka hem från mässan utan dem - eller hur?! Tur att det finns webshoppar!

Scrapkatt sa...

Det är roligt att måla med distresser, grattis till ett bra köp! De räcker i evigheter också!
*kram*

Lian sa...

Håller helt med de andra. Distresser är jättekul, trodde aldrig jag skulle säga något sådant för jag är verkligen inte bra på det här med färger. Äldste sonen däremot är jätteduktig och övertalade mig att prova.
Sedan kom nästa grej..hur skulle de förvaras när jag målat färdig`? Distresserna varar verkligen i evighet...en liten pyttedroppe varar jättelänge så jag har droppat upp till kompisar. På olika ställen såg vad andra droppade upp färgen i men gamla värmeljusplåtformar och allt vad det var passade inte mig. Så jag använder gamla[b]medicinkoppar[b] med lock, då kan jag skriva på vilken färg det är i varje pyts. (Vi måste ändå slänga dem på jobbet efter delat medicin färdigt)sedan droppar jag en liten droppe på gamla chalkar som tappat färgen.
Så jag är jättenöjd med distresserna.

Kram

Lian sa...

usch himmel så illa jag skriver när jag inte vaknat ännu, men du förstår hur jag menar ;o)
kram kram

Bodil sa...

Tack för besöket! Du milde så många distresser du köpt. Här skall det målas förstår jag. På mässan i Göteborg förra våren köpte jag på mig 8-9 st distressdynor. Hade lite planer med dem. Men så låg dom här hemma och skrotade fast jag hade gått en distresskurs ho Scraprrom. Det var liksom inte min stil. Sålde alla på Tradera för en struntsumma. Härom veckan köte jag nya. OK bara 2 st. Vilka dåliga affärer man gör!!! Men vad gör det om 100 år.
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram från Bodil

katarina sa...

vilka fina saker du handlat :)
Distressers är kul, jag målade ett tag med det, men fick aldrig till det riktigt så jag har återgått till akvareller.

Snygg banner förresten :) de magnoliastämplarna är bara sååååå söta

KAtarina
www.krumeluransmagnolia.blogg.se