måndag 22 september 2008

Lite nya kort...Först ut är ett gratulationskort till min dotters klasskamrat Sebastian. Tycker ibland att det bara blir blå kort till grabbarna så jag höll mig i en mer höstlik färgskala denna gång och hittade Basic Greys perfekta papper ur arachaic collectionen. Jag gillar bara dessa mer ju mer jag använder dem!
Stämpel från Magnolia och almanack stämpel är en Clearstamp som jag hittade på mässan i Göteborg, till det lagoma priset av 24 kronor!
Blommorna är från Petaloo. Font är Qk Chopstick. Och så punchinella förstås!!


Sen kommer ett julkort. Stämpeln är från Penny Black. Jag har även på detta julkort stämplat och embossat på OH-plast.

Inuti har jag stämplat med distress dyna och softat ut linjerna med vatten. Stjärnorna har jag fyllt i med emboss penna och embossat i silver. Kring "fönstret" har jag stansat ut en blomcirkel från QK-revolution i Basic Grey papper.

Textstämpeln inuti är frå Prickiform. Blommorna från Prima och bladen är Fern utstansat. Snöret är också från Prickiform.

Sist ut i raden kommer ytterligare ett gratulationskort som jag fått beställning på.

Denna Karin har precis seglat till Skottland med sin man, där av stämpelval och flagga. Stämpeln har jag stämplat på tidningspapper och skurit ut.Bakgrunden har jag gjort med distresser och vatten. Vågorna har jag klippt ut med mönstersax i olika papper. Puchinella fick hänga på här med Skyltarna är Cipboard som jag målat med dabbers, ramarna strödde jag shimmer på(Syns inte på bilden) Sen snodde jag silvertråd runt själva ramarna. Texten är Rubons "purkey". Blommor från Prima och i mitten av de raindrops pärlor.
Det var allt för nu! =))

1 kommentar:

Malin sa...

Oh vad fina kort du gjort, kul med lite nytt på din fina blogg, skanar dina kort vet du - och saknar dig med....på MSN!

Kramiz Malin