fredag 8 maj 2009

Sliten!


Vill bara lämna ett livstecken från mig. Jag har inte mått så bra eller gör heller för den delen. Jag hade ju värk innan olyckan, men har blivit mycke sämre efter den. Jag får i perioder äta starka värktabletter vilket gör mig så trött. Det som känns skönt är att det är vår och börjar bli grönt och behagligare temperaturer.


Sen har man varit ganska nojjig om alla skriverier med att sjukskrivna inte får blogga med risk för att bli av med ersättningen från FK.


Vill förtydliga för en del som är inne här i andra avsikter än att bry sig om mig, att jag varit i kontakt med min handläggare och han ser inga som helst hinder med att jag bloggar eller pysslar. Så var det sagt.

Jag har ju haft anonyma anmälningar på mig så jag vill understryka detta än en gång.

Måste bara passa på att visa vårt blivande tillskott till vår familj. Han/hon föddes Valborgsmässoafton och går under sitt tillfälliga namn "Skruv" Vist är den söt. Bilderna är suddiga men man ser ändå hur liiiiten den är vår nya lilla kisse.

Kram på er alla andra, nu ska jag försöka mig på att vara lite mer kreativ!

6 kommentarer:

Hozzan sa...

Hej Marja!

Jag blev djupt berörd över den ovilja som finns i vårt samhälle att slå på dem som redan ligger. Jag har samma problem som dig och det är ju så att man inte syns de dagar som är dåliga. De okunniga ser dig bara de dagar som är någorlunda och tror att hon som är så glad och pigg borde väl inte gå hemma och dra. Har själv nu haft min inskräkta värld i snart 9 år så att ha pysslet är den bästa meditationen som finns, där iallafall jag glömmer smärtan en stund. Nåt liv har vi väl ändå rätt att ha, Så sträck på dig och känn stolthet över att du kan åstadkomma de mest underbara alster!
Jättekramar
Hozzan

Anki sa...

Nejmen vad säger du skulle något hoppat på dig för din hobby det är ju ditt arbete du inte kan utföra ju, jag blir helt beklämd av detta känns som påhopp, bry dig inte om dem Marja utan lägg all din härliga positiva energi på det som gör att du mår bättre och snabbare kan återkomma i arbete antagligen! Du om någon verkar kämpa på så mycket du och din kropp orkar det vet jag.

Nu är jag hemma igen efter en underbart välbehövlig Mallorca resa, jag har det också oerhört tufft privat just nu så inget scrap alls för min del just nu det hinns o orkas inte med tyvärr ska ev till Halmstad på träff nästa helg men får se om jag orkar hade varit jätteskoj men är ju en bit...

WOW vilka underbart fina och välarbete alster du gjort på sistone!
Vi hörs vännen! Hör av dig om det är nått!

Kram Anki

Gunilla sa...

Blir så beklämd när jag läser ditt inlägg, tänk att det finns så jobbiga kryp som inte har annat för sig.... :( Istället för att se att det är bra att du orkar göra något så hakar dom upp sig på det faktumet. Tråkigt!

Grattis till nytillskottet! Ser otroligt fin ut. Visa gärna flera bilder. Själv har jag 5 kattungar, som blir 11 veckor imorgon - mao, full fart!! :D

Madde sa...

Hejsan!
Finns det verkligen människor som sysslar med sånt???? Ja dom har nog inget bättre för sig. Att pyssla kan ju faktiskt vara bra för de som har värk o.d. Man kanske glömmer bort att man har ont för en liten stund. Kämpa på!
Bara måste säga att den lille kattungen var ju hur söt som helst!!
Ha nu en underbar pysselhelg!!

Anonym sa...

Kram till dig vännen, och du pyssla och blogga så mycket du orkar..

Älskar din nya familjemedlem

Krya på dig

//Malin

Tesa/Therese sa...

Låter helt otroligt det här med att ange ngn som bloggar. Hoppas du snart blir lite bättre och att jag får njuta av dina alster. Supersööööööööt liten goding. Trevlig helg! Kram